|
شناسه خبر: 9262

اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در دانشگاه تهران برگزار شد

آمدم ، ای شاه پناهم بده

اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در آستانه ولادت امام علی بن موسی الرضا(ع)مهشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت و در اعتراض به اهانت به ساحت مبارک آن امام همام، جمعه ۲۰ خرداد در دانشگاه تهران  برگزار شد. در این همایش، که به‌طور زنده از شبکه سوم سیمای جمهوری اسلامی ایران  پخش شد، اقشار مختلف مردم از سنین گوناگون و همراه خانواده‌ها حضور یافتند‌. حضور گسترده دسته‌جات هیئات و مساجد از اقصی نقاط مختلف شهر تهران در اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها، شکوه خاصی به این اجتماع مردمی بخشید.
 انبوه پرچم‌های مزیّن به نام حضرت ثامن الحجج(ع) ، پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی ایران و نیز پرچم‌های مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل از سوی جمعیت شرکت‌کننده در همایش امام رضایی‌ها به چشم می‌خورد.
قرائت صلوات مخصوصه حضرت امام رضا(ع) و ذکر توسل و مناجات با آن حضرت از جمله برنامه‌های همایش اجتماع امام رضایی‌ها در دانشگاه تهران است. ادای احترام تهرانی‌ها به سردار سپهبد قاسم سلیمانی، فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با شعارهای هماهنگ و نیز نمایش تصویر وی از دیگر بخش‌های قابل توجه این اجتماع مردمی بوده است.
همه آمده اند
 در ادامه، گروه نقاره‌زنی آستان امام‌زادگان «آقا علی عباس و محمد» به نقاره‌زنی پرداختند.
انبوه جمعیت حاضر در دانشگاه تهران به همسرایی «خادمی امام رضا(ع) شرف ماست» و مدح آن حضرت پرداختند که توسط محمدحسین پویانفر، مداح اهل بیت(ع) اجرا شد.
فریاد «لبیّک یا خامنه‌ای» در بخشی از مراسم اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در دانشگاه تهران طنین‌انداز شد.
 در ادامه، جمعیت شرکت‌کننده از سنین گوناگون در این اجتماع مردمی،‌ سرود «سلام فرمانده» را قرائت کردند.
علیرضا زاکانی، شهردار تهران و حجت الاسلام قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی از چهر‌ه‌های حاضر در این اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها بودند.
حضور اقشار مختلف مردم تهران اعم از زن و مرد، پیر و جوان، کودک و نوجوان با سربند های سبز منقش به «یا امام رضا(ع)» در اجتماع بزرگ امام رضایی ها در اصل عرض ادبی به ساحت مقدس امام هشتم بود تا به دشمنان بفهمانند ایرانیان همه امام رضایی هستند و هیچ نوع اهانت و توهینی را نسبت به مقدسات تحمل نمی کنند.
در مراسم «ولایت عشق» که همزمان با شب ولادت حضرت علی بن  موسی الرضا(ع) در دانشگاه تهران در حال برگزاری است حاضران با در دست داشتن شاخه های گل و پرچم های سفید که روی آن یا «امام رضا(ع)» نوشته شده بود ولادت حضرت را به امام زمان(عج) تبریک گفتند.
 از دیگر برنامه های این مراسم اجرای سرود توسط گروه سرود الغدیر تهران بود که سه قطعه چراغانی، بدر طوس و من ایرانیم اجرا شد و همچنین از دیگر اجراها مربوط به گروه های سرود نوجوانان نور مشکات و نسیم رحمت بود که قطعاتی را در وصف امام هشتم اجرا کردند. از دیگر اجراها اختصاص به گروه ذکر داشت.
لازم به ذکر است جمعیت هلال احمر، نیروی انتظامی، بسیج مستضعفان، اورژانس تهران و... در حال خدمات رسانی به شرکت کنندگان هستند.
در ادامه مراسم، حجت الاسلام حسینی قمی با استناد به روایتی از امام کاظم(ع) اظهار داشت: حضرت درباره ثواب زیارت امام رضا(ع) می فرمایند: اگر کسی قبر پسرم را در طوس زیارت کند برای او ۷۰ هزار حج مقبول نوشته می شود ، لازم به تاکید است که بسیاری از حج ها قبول نمی شود و من گفتم ۷۰ هزار حج مقبول.
وی افزود: کسی به زیارت امام رضا (ع) برود گویا خداوند را در عرش زیارت کرده است، امام همچنین فرمودند فردای قیامت در کنار عرش الهی چهار انبیای الهی از جمله حضرات ابراهیم، موسی، عیسی و نوح و همچنین پیامبراکرم(ص)، امام علی(ع) و حسنین قرار دارند و نزدیک ترین کسان به پروردگار افرادی هستند که به زیارت امام رضا(ع) رفته باشند.
حسینی قمی با تاکید بر اینکه همه زائران ائمه اطهار دارای ارزش هستند اما زائران امام رضا (ع) بالاترین رتبه و مقام را دارند، بیان داشت: حضور گسترده امروز مردم در این اجتماع بیانگر اعتقادات راسخ ملت ایران است. کسانی که فکر می کنند مردم از کنار این اهانت ها به راحتی می‌گذرند بدانند که امام رضا(ع) امام مهربانی و مظهر وحدت است و ملت ایران چیزی جز مهربانی از این امام رئوف مشاهده نکردند؛ بنابراین لازم به تاکید است که شخصیت و عظمت حضرت باید به بهترین شکل ترسیم و معرفی شود.
این کارشناس مذهبی با استناد به کلام علمای اهل سنت، تصریح کرد: ابن حبان عالم بزرگ اهل سنت درباره عظمت امام رضا(ع) می فرماید من در مدتی که در مشهد ساکن بودم و هر مشکلی پیدا می کردم به حضرت متوسل می شدم و آن مشکل حل می شد.؛ نباید با احساسات و اعتقادات مردم بازی شود.
از دیگر برنامه ها قرائت زیارت خاصه امام رضا(ع) بود که حاضران به احترام ساحت مقدس امام هشتم به صورت ایستاده و متواضعانه قرائت کردند.
در ادامه محمد حسین پویانفر با اجرای قطعه «من غلام نوکراتم...» به مداحی پرداخت و پس از آن حاضران  همزمان با غروب عصر جمعه سرود سلام فرمانده را همخوانی کردند. در ادامه عبدالرضا هلالی نماهنگ «دفتذ نقاشی»، «دریای آرامش» و «یاضامن آهو» خواند. پایان بخش  «اجتماع بزرگ امام رضایی ها» قرائت بیانیه در محکومیت اهانت صورت گرفته و خواستار بازخواست این اقدامات سخیف صورت گرفته در داخل و محکوم ساختن عوامل بیرونی توسط مسوولان ذی ربط شدند.

ارسال نظر